måndag 23 april 2012

TÄVLINGSHELG

Summering av helgen då?
Skitsad skulle jag nog vilja uttrycka det.

I lördags ville jag bara sjunka under jorden efter våran runda.
Mucchie var väll inte helt i sitt esse under uppvärmningen, men jag tänkte att det blir nog bättre när vi väl startar. Det blev inte bättre! Det blev så jävla dåligt det bara kan bli faktiskt. Men jag tror folk fick sig ett ganska gott skratt J
För det första så var han så disträ, vi hade noll kontakt större delen av banan.
Han fastnade på frestelsen och hade det varit liiite större hål i plastlocket så lovar jag att han hade lyckats suga upp kycklingen i näsborrarna. För alla som inte tävlar rally så betyder momentet ”frestelsen” att man går en åtta runt två frestelser vilket kan bestå av leksaker eller godis i plastburkar med hål. Dagen till ära var det grillad kyckling!
”Frestelsen” har aldrig varit ett problem för oss men i lördags var allt ett problem och uppenbarligen då även denna.
Man får inte ta i hunden eller höja rösten…. Hmmmmmm det var nära att jag gjorde båda kan jag säga. MEN! Jag vägrade bli diskad, så jag höll mig på gränsen, och det blev vi inte heller. Det hela slutade på 58 ynka poäng. Det enda som kan glädja en är att det fanns faktiskt folk som blev diskade. Ja! Man får vara skadeglad när man själv är kass!
Just det! I slutet av banan hittade han även en pinne som han glatt tog upp och tuggade på.
Domarens kommentar löd; Bitvis fin kontakt, men tänk på tonen!
Jag undrar när hon såg den kontakten??? För jag märkte då inte av nån alls. Och ja! jag ska tänka på min ton nästa gång min hund INTE försöker suga upp den grillade kycklingen genom hålen locket!
Faktiskt så måsta man låta det gå dåligt ibland. I lördags var första gången vi inte blev godkända någonsin i rally och vi har ofta högre än lägre poäng så jag tycker att vi hade förtjänat en dålig runda faktiskt!

Söndagen var vi dock tillbaka i tävlingsform igen. Kände redan innan att det här kommer nog gå vägen. Han var taggad som han ska vara helt enkelt!
Och vi slutade på en 4:e placering och 94 poäng.


/M

2 kommentarer:

  1. Duktiga ni är :D Inte lätt att alltid vara koncentrerad...

    SvaraRadera
  2. Du skriver alltid så kul... sitter här och skrattar för mig själv när jag läser din blogg! Det hade varit kul att höra Mucchies ord om den där grillade kycklingen i frestelsen... ha ha ha...
    Hur som helst... GRATTIS till de fina poängen dag 2!!!

    SvaraRadera